Skotterud vant for andre gang: Liv var sikker på det var en spøk

9. august 2019 – 2230 GP Skotterud – 250.000 kroner – 125.000 kroner per lodd

Det er andre gang Skotterud er trukket ut som vinner i Postkodelotteriet, og denne uken var det postkode 2230 GP Skotterud som var den heldige vinneren av ukens postkodegevinst. To heldige vinnere deler premiepotten på 250.000 kroner.

51 år gamle Liv trodde det var en spøk da Postkodelotteriet ringte for å fortelle at hun hadde vunnet 125.000 kroner. «Sist gang var dere jo her med Jorun Stiansen og kamerateam, men jeg forstår jo at man ikke kan dra alle steder samtidig», sier hun og forteller at hun var sikker på at det var noen som tullet med henne da hun fikk den gledelige beskjeden på telefon.

Forrige gang Skotterud vant i Postkodelotteriet hadde ikke Liv kjøpt lodd enda. «Jeg tenkte at ’lynet aldri slår ned to ganger samme sted’, men motivasjonen for å kjøpe lodd var jo mer at det går til gode formål enn at jeg faktisk skulle vinne», sier hun. Deltar du i Postkodelotteriet bidrar du nemlig til å sikre inntekter for WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Fest for veldedige organisasjoner

Det er nemlig ikke bare de som vinner som kan juble over at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Lotteritilsynet har gitt Postkodelotteriet konsesjon i Norge sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene er garantert minst 50 prosent av omsetningen etter premier. Begge har allerede mottatt millioner, og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd i Postkodelotteriet.

«Det er kjærkomne midler for SOS-barnebyer», sier generalsekretær Bente Lier. WWFs Bård Vegar Solhjell legger til: «Med dette lotteriet kan vi fokusere enda mer på å begrense klimaendringene og reddet det som er igjen av naturen». WWFs egen Living Planet Report viser at vi har mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv siden 1970.

Tur til Liseberg

Liv har ikke rukket å tenke så mye over hva hun skal gjøre med pengene enda, annet enn at de kommer godt med i oppussing av huset. Hun forteller likevel at hun skal finne på noe koselig sammen med familien. «Kanskje vi tar oss en tur til Liseberg før sesongen er over».

- Utrolig at Skotterud skulle vinne igjen!

«Det er alltid utrolig gøy å møte mange heldige vinnere rundt om i landet, men vi makter dessverre ikke besøke alle. At Skotterud skulle vinne en gang til på under ett år er smått utrolig», sier Jorun. Sammen med Tom Stiansen er hun en av Postkodelotteriets ambassadører og reiser rundt i landet for å overraske vinnere. «Vi håper å få til en tur når Skotterud vinner for tredje gang», håper de to.

Vil du også ha sjansen til å vinne?