Skotterud vant igjen!

9. august 2019 – 2230 Skotterud – 100.000 kroner – 944 kroner per lodd

Det andre gang postnummer 2230 Skotterud er trukket ut som ukens postnummer i Postkodelotteriet. Med rekordmange deltagere er det hele 101 vinnere som kan glede seg over å dele ukens postnummergevinst100.000 kroner.

Forrige gang Skotterud vant i Postkodelotteriet var i november i fjor. Den gangen ble det gatefest da Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen møtte opp og delte ut premier. Siden den gang har antall medlemmer mer enn doblet seg, og denne gangen var det 106 lodd fordelt på 101 vinnere i postnummeret. «Sist gang var jo Postkodelotteriet her med Jorun Stiansen og kamerateam på slep, men jeg forstår jo at de ikke kan dra alle steder samtidig og at de også må ringe noen», sier Liv som er en av de heldige vinnerne.

«Det er alltid utrolig gøy å møte mange heldige vinnere rundt om i landet, men vi makter dessverre ikke besøke alle. At Skotterud skulle vinne en gang til på under ett år er smått utrolig», sier Jorun. Sammen med Tom Stiansen er hun en av Postkodelotteriets ambassadører og reiser rundt i landet for å overraske vinnere.

Fest for veldedige organisasjoner

Men det er ikke bare de som vinner som kan være glade. Postkodelotteriet har konsesjon i Norge sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene er garantert minst 50 prosent av omsetningen etter premier. Begge har allerede mottatt millioner, og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd i Postkodelotteriet.

«Det er kjærkomne midler for SOS-barnebyer», sier generalsekretær Bente Lier. WWFs Bård Vegar Solhjell legger til: «Med dette lotteriet kan vi fokusere enda mer på å begrense klimaendringene og reddet det som er igjen av naturen». WWFs egen Living Planet Report viser at vi har mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv siden 1970. Som medlem i Postkodelotteriet bidrar du til å sikre WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyers viktige arbeid.

Vil du også ha sjansen til å vinne?