Postkode i Bergen vinner 250 000 kroner

23. august 2019 – 5267 ZH Espeland – 250 000 kroner – 125 000 kroner per lodd

Ukens postkodegevinst deles ut i postkode 5267 ZH Espeland utenfor Bergen. Hovedpremien på 250 000 kroner ble delt mellom to heldige vinnere.

Jorun Stiansen og Tom Stiansen er Postkodelotteriets ambassadører i Norge, og tok denne gangen turen til Espeland for å dele ut premier til de heldige vinnerne. Både Jorun og Tom uttaler at de er stolte av å være en del av Postkodelotteriet og arbeidet som gjøres på grunn av alle de som spiller. De to ambassadørene møter vinnere over hele landet med blomster, smil og gullkonvolutter. «Jeg elsker jobben min!», forteller Jorun entusiastisk. Og på «1-2-trekk!» får de heldige vinnerne trekke ut hver sin vinnersjekk av gullkonvolutten.

Nylig tok Tom Stiansen også turen til Arendalsuka der han delte ut penger til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Postkodelotteriet i Norge har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med de to organisasjonene, som mottar minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. «Pengene fra Postkodelotteriet har vært enormt verdifulle for vårt arbeid med blant annet å rydde plast på strender og i havet», sier generalsekretær i WWF Verdens naturfond Bård Vegar Solhjell. Bente Lier i SOS-barnebyer forteller at pengene fra Postkodelotteriet brukes til å støtte enda flere familier slik at de kan få en utdanning og et grunnlag til å lage sitt eget liv fremover.

Halvparten av omsetningen i Postkodelotteriet går tilbake til spillerne som premier. Etter at premier er trukket fra, går minst 50 prosent til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?