Skal dele gevinsten med barna

30. august 2019 – 3230 AX Sandefjord – 250 000 kroner – 50 000 kroner per lodd

Det er ikke lenge siden Postkodelotteriet delte ut premier i Sandefjord forrige gang. Allerede denne uken var turen kommet til Vestfold-byen igjen!

Ukens postkodegevinst deles ut i postkode 3230 AX Sandefjord der fire loddkjøpere deler premien på totalt 250 000 kroner.

«Det var jo noen andre som vant her i Sandefjord tidligere i år, så jeg hadde vel ikke trodd at Sandefjord kom til å bli trukket ut så raskt igjen. Det er veldig gøy at det faktisk skjer», sier en av vinnerne. Den 64 år gamle kvinnen har sikret seg to lodd, og får dermed to andeler av premiepotten. Nå vil hun dele premien med barna. «Siden jeg hadde to lodd går det ene loddet til barna mine, og resten til meg. Da blir det nok noen nye møbler her hjemme, så får resten gå på sparekontoen så starten på pensjonsårene blir ekstra fin», forteller hun og avslutter: «Nå som det begynner å gå opp for meg at jeg faktisk har vunnet, er definitivt humøret på topp!»

Humøret var også på topp under Arendalsuka da Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen tok turen for å dele ut penger til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene får nemlig minst 50 prosent av omsetningen i Postkodelotteriet etter at premier er trukket fra. «Pengene fra Postkodelotteriet har vært enormt verdifulle for vårt arbeid med blant annet å rydde plast på strender og i havet», sier generalsekretær i WWF Verdens naturfond Bård Vegar Solhjell. Bente Lier i SOS-barnebyer forteller at pengene fra Postkodelotteriet brukes til å støtte enda flere familier slik at de kan få en utdanning og et grunnlag til å lage sitt eget liv fremover.

Vil du også ha sjansen til å vinne?