Over tretti heldige vinnere møttes i Tananger

13. september 2019 – 4056 Tananger – 100 000 kroner – 1 852 kroner per lodd

I Postkodelotteriet er det adressen du bor på som bestemmer om du vinner. Og når én vinner, da vinner naboen også. Denne uken gikk postnummergevinsten til postnummer 4056 Tananger utenfor Stavanger. Her var det solgt hele 54 lodd som alle delte premiepotten på til sammen 100 000 kroner.

Det var Rune (55) og Johanne (70) som var ukens hovedvinnere, og som vant på postkoden sin. Og siden de to vant, vinner også alle med lodd i postnummer 4056 Tananger. Jorun Stiansen og Tom Stiansen er ambassadører for Postkodelotteriet i Norge og reiser rundt i landet for å overraske vinnere. Denne gangen var det Jorun som var med til Tananger med blomster, smil og gullkonvolutter. Over tretti heldige vinnere møtte opp da Postkodelotteriet kom til stedet. «Det var kjempegøy å møte Rune, Johanne og alle de andre vinnerne i Tananger. Det er så fantastisk at vi kan reise rundt og overraske så utrolig mange heldige vinnere», sier hun.

Og det er ikke bare hos naboene som vinner det er god stemning. I Postkodelotteriet er det nemlig slik at minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene har allerede mottatt millioner og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd og dermed gi sin støtte. Postkodelotteriet har konsesjon i Norge sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer til å selge til sammen 125 000 abonnement i lotteriet.

For Rune var det nettopp støtten til WWF Verdens naturfond som var en av grunnene til at han valgte å blir med i Postkodelotteriet. Både han og kona Kristin er dyreelskere og driver med hundeoppdrett.

Tidligere i år mottok WWF en sjekk fra Postkodelotteriets medlemmer på vegne av Tom Stiansen. «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen», sier en fornøyd generalsekretær Bård Vegar Solhjell. Generalsekretær i SOS-barnebyer, Bente Lier, legger til: «SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring»

Vil du også ha sjansen til å vinne?