Rune (55) og Johanne (70) deler 250 000 kroner

13. september 2019 – 4056 DX Tananger – 250 000 kroner – 83 334 kroner per lodd

Det er to heldige vinnere som deler ukens postkodegevinst i postkode 4056 DX Tananger. En av vinnerne hadde to lodd, og får dermed to andeler av premiepotten som er på til sammen 250 000 kroner.

Johanne (70) hadde ikke fortalt mannen sin at Postkodelotteriet hadde ringt. Overraskelsen var derfor stor da Jorun Stiansen plutselig sto på døra. «Mannen min hørte litt på stemmen min at noe var på ferde da jeg pratet i telefonen, men jeg sa ingenting», sier hun lurt og forteller at hun tror hun skal unne seg en litt ordentlig tur. «Jeg har nemlig vært i India før, og har hatt veldig lyst til å dra dit igjen. Mannen min har tilbudt seg å passe på huset, så nå må jeg bare finne noen som har lyst til å reise sammen med meg».

Mens Postkodelotteriet var på besøk hjemme hos Johanne i Tananger utenfor Stavanger, kommer barnebarnet innom på vei hjem fra skolen, slik han pleier å gjøre. «Han mente at det jo ville bli veldig lett å for meg å kjøpe en fin bursdagspresang til ham i år», ler den glade vinneren.

Den andre av ukens hovedvinnere er 55 år gamle Rune. Han hadde ikke fått med seg at Postkodelotteriet hadde ringt, før en av naboene spurte ham om ikke han hadde lodd. «Da så jeg at jeg hadde gått glipp av en samtale, og at Jorun Stiansen faktisk hadde lagt igjen beskjed på svareren min». Hva han skal bruke pengene på har han ikke riktig bestemt seg for enda, men forteller at de holder på å pusse opp huset utvendig og skal legge nytt tak. Ny peis vurderer de også å skaffe seg. «Ellers tenker jeg nok at disse pengene kommer godt med senere, og det kan jo hende jeg tar med meg kona ut og feirer litt», forteller han.

For Rune var støtten til WWF Verdens naturfond en av grunnene til at han valgte å blir med i Postkodelotteriet. Både han og kona Kristin er dyreelskere og driver med hundeoppdrett. I Postkodelotteriet er det nemlig slik at minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene har allerede mottatt millioner og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. Postkodelotteriet har konsesjon i Norge sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer til å selge til sammen 125 000 abonnement i lotteriet.

Jorun Stiansen og Tom Stiansen er ambassadører for Postkodelotteriet i Norge og reiser rundt i landet for å overraske vinnere. Denne gangen var det Jorun som var med til Tananger med blomster, smil og gullkonvolutter. «Det var kjempegøy å møte Rune, Johanne og alle de andre vinnerne i Tananger. Det er så fantastisk at vi kan reise rundt og overraske så utrolig mange heldige vinnere», sier hun. Rune og Johanne delte denne ukens postkodegevinst på 250 000 kroner, i tillegg ble 100 000 kroner delt på alle med lodd i postnummer 4056 Tananger. Slikt blir det god stemning i nabolaget av!

Vil du også ha sjansen til å vinne?