Pensjonert postbud vant postkodegevinsten!

20. september 2019 – 8642 XV Finneidfjord – 250 000 kroner

På et eide midt mellom to fjordarmer i Ranfjorden i Nordland ligger Finneidfjord, og her bor den heldige vinneren av ukens postkodegevinst i postkode 8542 XV Finneidfjord.

Den heldige vinneren av 250 000 kroner heter Nils Martin og er tidligere landpostbud i distriktet. Det var nettopp post i navnet Postkodelotteriet som gjorde at han fattet interesse for lotteriet. «Et helt arbeidsliv i Postverket, som det het den gang, gjør jo noe med deg», humrer han før han legger til at han synes det er fint at det går til en god sak.

I Postkodelotteriet går nemlig minst halvparten av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene har allerede mottatt millioner og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125 000 abonnement i lotteriet.

Å gi tilbake til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet i alle land vi opererer, noe som har ført til at vi er den tredje største private humanitære giveren i verden. Totalt har de som har kjøpt lodd bidratt med å dele ut nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Dette er midler som utretter mye bra for både mennesker og planeten!

Den glade vinneren fra Finneidfjord har planene klare for hva han vil bruke pengene han har vunnet på. «En mann i min alder har jo det meste, men jeg vurderer å bytte ut bilen. Den gamle er en 2005-modell, så det hadde jo vært fint å få byttet ut den». Han har allerede fortalt barn og barnebarn om planene og fått full støtte fra dem.

Vil du også ha sjansen til å vinne?