Tre heldige vinnere i Nordland

20. september 2019 - 8642 Finneidfjord - 100 000 kroner - 33 334 kroner

I Postkodelotteriet er det adressen du bor på som bestemmer om du vinner, og når postkoden trekkes ut, vinner også alle med samme postnummer. Denne ukens postnummergevinst går til postnummer 8642 Finneidfjord i Nordland, der tre heldige vinnere deler premien.

Det er 79 år gamle Nils Martin som var den heldige vinneren av postkodegevinsten denne uken, og sørger dermed for at to andre naboer i postnummeret også vinner sin del av postnummergevinsten på til sammen 100 000 kroner. Med tre solgte lodd får hver vinner en premie på 33 334 kroner hver.

Finneidfjord ligger på et eide midt mellom to fjordarmer i Ranfjorden i Nordland. Nils Martin var tidligere landpostbud i området, og forteller at det var nettopp ordet post i navnet Postkodelotteriet som gjordet at han fattet interesse for lotteriet. "Et helt arbeidsliv i Postverket, som det het den gang, gjør jo noe med deg", humrer han før han legger til at han synes det er fint at det går til en god sak.

I Postkodelotteriet går nemlig minst halvparten av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene har allerede mottatt millioner og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125 000 abonnement i lotteriet.

Å gi tilbake til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet i alle land vi opererer, noe som har ført til at vi er den tredje største private humanitære giveren i verden . Totalt har de som har kjøpt lodd bidratt med å dele ut nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Dette er midler som utretter mye bra for både mennesker og planeten!


Vil du også ha sjansen til å vinne?