8 postkodevinnere fra Tomasjord i Tromsø

4. oktober 2019 – 9024 WN Tomasjord – 250 000 kroner – 31 250 kroner per lodd

Denne uken landet postkodegevinsten i Tromsø, nærmere bestemt i postkode 9024 WN Tomasjord. Her deler 8 heldige vinnere premiepotten på 250 000 kroner og får dermed en gevinst på 31 250 kroner hver.

I Postkodelotteriet vinner du med adressen din, og postkodegevinsten deles på alle med lodd i samme postkode. Postkodelotteriets ambassadører i Norge er tidligere alpinist og programleder Tom Stiansen og Idol-vinner og artist Jorun Stiansen. De to reiser rundt og deler ut premier over hele landet. «Dessverre rekker vi ikke ta turen til Tomasjord denne gangen, men håper noen snart vinner igjen slik at vi får sjansen til å besøke Tromsø», sier de to.

Alle som er med i Postkodelotteriet har sjansen til å vinne premier hver ensete uke. I tillegg bidrar alle medlemmene til å gjøre verden til et bedre sted: Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er delt ut går nemlig til gode formål. Postkodelotteriet har konsesjon i Norges sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, som begge får sin del av potten.

«For SOS-barnebyer betyr midlene fra Postkodelotteriet at enda flere kan vokse opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape en varig endring», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Bård Vegar Solhjell fra WWF stemmer i: «Med dette lotteriet kan vi fokusere enda mer på begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen». WWFs Living Planet Report viser dystre tall for planeten vår: Siden 1970 har vi mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv. Takket være medlemmene i Postkodelotteriet kan vi sikre viktige inntekter for de to organisasjonene.

Vil du også ha sjansen til å vinne?