Kristin hadde glemt at hun hadde lodd – vant en kvart million

11. oktober 2019 – 3174 BG Revetal – 250 000 kroner

Det er solgt to lodd i postkode 3174 BG Revetal, som er trukket ut som vinneren av ukens postkodegevinst. Det er imidlertid én heldig vinner som har begge loddene, og som dermed stikker av med hele premiepotten på 250 000 kroner.

- Jeg fikk anrop fra et ukjent telefonnummer, og da jeg ringte opp igjen ble jeg møtt av Jorun Stiansens stemme. Det var da jeg kom på at jeg hadde kjøpt lodd i Postkodelotteriet, forteller Kristin (50). Hun har aldri har vunnet noe i hele sitt liv, men kan fortelle at hun allerede har mange planer for hva hun vil gjøre med gevinsten. – Jeg er en voksen dame, ungene har flyttet ut. Nå skal jeg unne meg litt dameting, som en fin veske og kanskje noen sko. Også liker mannen min og jeg å reise, så vår planlagte roadtrip til USA kommer nok litt tidligere enn det vi hadde tenkt, sier hun entusiastisk.

Kristin forteller at paret har vært i USA flere ganger tidligere og elsker å reise impulsivt, der de tar én dag av gangen og finner opplevelser underveis. – Men jeg til New Orleans. Jeg har lyst til å oppleve et genuint gospelkor, forteller den lykkelige vinneren entusiastisk.

Men det er ikke bare den som vinner som kan være glad for at Postkodelotteriet har kommet til Norge. Når du er medlem av Postkodelotteriet har du nemlig ikke bare sjansen til å vinne premier, men du er også med på å bidra til at verden blir et bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen vår etter at premier er trukket fra, går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene bekrefter at inntektene de får fra Postkodelotteriet er viktige midler for deres arbeid med å bevare naturen og sikre barn en god og trygg fremtid.

Jorun Stiansen og Tom Stiansen er Postkodelotteriets ambassadører i Norge og er begge svært stolte av å være en del av lotteriet. De to reiser rundt over hele landet for å overraske vinnere, men rekker dessverre ikke innom alle som vinner. – Vi håper vi snart får sjansen til å komme tilbake til Vestfold igjen, smiler Jorun Stiansen, som tidligere har delt ut premier både på Nøtterøy i Larvik og i Sandefjord.

Vil du også ha sjansen til å vinne?