Postnummer i Vestfold vinner 100 000 kroner

11. oktober 2019 – 3174 Revetal – 100 000 kroner – 2 858 kroner

Denne uken er turen kommet til Vestfold når postnummer 3174 Revetal er trukket ut som ukens postnummergevinst. Her deles premien på 100 000 kroner på 35 lodd til 33 medlemmer. Hvert lodd gir en gevinst på 2 858 kroner. Vi gratulerer ukens vinnere!

Når du er medlem av Postkodelotteriet har du ikke bare sjansen til å vinne premier, men du er også med på å bidra til at verden blir et bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen vår etter at premier er trukket fra, går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Begge de to organisasjonene bekrefter at inntektene de får fra Postkodelotteriet er viktige midler for deres arbeid med å bevare naturen og sikre barn en god og trygg fremtid.

Jorun Stiansen og Tom Stiansen er Postkodelotteriets ambassadører i Norge og er begge svært stolte av å være en del av lotteriet. De to reiser rundt over hele landet for å overraske vinnere, men rekker dessverre ikke innom alle som vinner. – Vi håper vi snart får sjansen til å komme tilbake til Vestfold igjen, smiler Jorun Stiansen, som tidligere har delt ut premier både på Nøtterøy i Larvik og i Sandefjord.

Vil du også ha sjansen til å vinne?