Par fra Strømmen vant en million

15. oktober 2019 – 2010 GA Strømmen – 1 million kroner

Denne månedens postkodegevinst ble trukket ut i postkode 2010 GA Strømmen. Her stikker en heldig vinner av med 1 million kroner!

Bjørn har vært med i Postkodelotteriet siden starten i 2018, og synes det er hyggelig å være med på å støtte organisasjonene WWF og SOS-Barnebyer, samtidig som det er spennende å være med i lotteriet. Kona Elisabeth beskriver seg selv som en sportsidiot, og har fulgt Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansens alpinkarriere nøye. Etter en tung og sykdomspreget tid, var Bjørn og kona Elisabeth derfor svært glade for besøket de fikk av nettopp Tom Stiansen.

«Det er ikke til å tro, dette er bare en veldig gledelig nyhet oppe i alt mulig», sier Elisabeth, spent, mens mannen Bjørn gjør seg klar til å trekke ut sjekkene fra gullkonvoluttene.

«Hæ, nei!?» Paret trenger noen sekunder for å begripe alle nullene på postkodesjekken pålydende 1 000 000 kroner. «Takk!», utbryter Bjørn med et stort smil og gir Tom Stiansen en varm klem. Kona Elisabeth følger opp med en solid klem hun også: «Er dette helt sant, altså Tom Stiansen, er du ekte?» Når gledesjokket har lagt seg noe, vil Elisabeth ta frem champagnen, mens Bjørn forteller at noe av pengene skal brukes på ny snøfreser.

Det er ikke bare vinnerne som er vinnere når Postkodelotteriet nå har kommet til Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. «SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, legger til: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen». WWFs Living Planet Report viser at vi har mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv siden 1970.

Vil du også ha sjansen til å vinne?