Søstre ble millionærer da Kjempegevinsten landet i Sande

15. oktober 2019 – 3074 FQ Sande – 10 millioner kroner

Tre ganger i året trekker Postkodelotteriet ut et postnummer som får dele Kjempegevinsten. Halvparten av potten deles på alle lodd i en postkode, og resten av potten deles på alle lodd i hele postnummeret. I oktober landet Kjempegevinsten på hele 10 millioner kroner i Sande i Vestfold, fordelt på 40 lodd i postnummer 3074 Sande og fire heldige hovedvinnere i postkode 3074 FQ Sande.

To søstre i samme gate hadde hvert sitt lodd i postkoden, og var derfor veldig spente da ambassadør Tom Stiansen og Jorun Stiansen dukket opp i Klevjerbakken, Sande.

Åse er veldig glad i Kreta og fortalte at det kriblet litt etter å dra på ny reise dit. Da hun trakk ut totalt 2 millioner av gullkonvoluttene, var det vanskelig å sette ord på følelsene. «Nei guri, nå får jeg helt sjokk. Hva skal man si? Dette er helt, helt utrolig», sa den sjokkerte, men lykkelige millionæren. «Nå kan jeg kjøpe meg ny bil» smiler hun og legger til at hun nå kan tenke seg en tur tilbake til Kreta.

Senere var det søsteren Marit, som fyller 75, sin tur til å få besøk av Tom Stiansen. Marit forteller spent at hun aldri har vunnet mer enn 30 kroner. Da hun trakk ut nesten 1,7 millioner kroner av gullkonvoluttene, ble hun minst like overveldet som søsteren Åse. «Åh, herregud! Nå blir jeg helt svimmel. Jeg har aldri drømt om å vinne så mye som dette her. «Beina skjelver, henda skjelver, alt skjelver!» Også Marit kan nå tenke seg en tur til Kreta, der hun gjerne tar med seg barn og barnebarn.

Da mannen til Kirsten ble forpliktet til å jobbe, stilte kona Kirsten gledelig opp da Jorun Stiansen banket på døren. Kirsten har en drøm om å kunne ta med seg hele familien på ferie, og hun kunne ikke skjule gledestårene da hun trakk ut over 1,2 millioner kroner fra gullkonvoluttene. «Åh himmel og hav! Det kan bli tur!» Tårevåt av den gledelige overraskelsen, ringte hun mannen sin André som var på jobb. Hun klarte bare så vidt å lese opp totalbeløpet for mannen sin. «Jeg begynner å grine jeg også», sa han og fortsatte: «Du må gi Jorun en klem fra meg!»

Den fjerde postkodevinneren i Sande, Willy Egil, er en svært sporty 83-åring som gleder seg til skisesongen begynner. Han er nemlig fortsatt aktiv i langrennsløypene, så fort snøen legger seg. «Det var ikke så verst, utbryter han etter å ha dratt ut nesten 400 000 tusen kroner av gullkonvoluttene.»

Det ble også mye glede da postnummer-gevinstene på totalt 5 millioner ble fordelt på 40 vinnerlodd i postnummeret.

Vil du også ha sjansen til å vinne?