To ganger Stiansen møtte postnummervinnerne på Strømmen

15. oktober 2019 – 2010 Strømmen – 250 000 kroner – 4 902 kroner per lodd

Til tross for kulde og regn ble det god stemning på Strømmen da Jorun Stiansen og Tom Stiansen tok turen for å dele ut månedens postnummergevinst ble delt ut i postnummer 2010. Premiepotten på til sammen 250 000 kroner, ble fordelt på 51 vinnerlodd. Som resultat ga hvert lodd i postnummeret en gevinst på 4 902 kroner.

I Postkodelotteriet vinner du med naboene dine, og siden postkodegevinsten ble trukket ut i Strømmen, vinner også alle som har lodd i postnummeret. Dermed kunne mange i nabolaget til månedens postkodevinnere juble over en gevinst på 4 902 kroner per lodd.

Det er ikke bare i nabolagene hos de som vinner at det blir god stemning av at Postkodelotteriet bare blir mer og mer populært i Norge. Mens halvparten av omsetningen i lotteriet går tilbake til spillerne som premier, går samtidig minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

«SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, legger til: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen». WWFs Living Planet Report viser at vi har mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv siden 1970.

Vil du også ha sjansen til å vinne?