Fire fra Nord-Vestlandet deler 100 000 kroner

18. oktober 2019 – 6133 Lauvstad – 100 000 kroner – 25 000 kroner per lodd

Denne uken er det fire vinnere som deler ukens postnummergevinst på til sammen 100 000 kroner. Postnummeret som er trukket ut er postnummer 6133 Lauvstad i Volda kommune på Nord-Vestlandet. Hver av vinnerne får en premie på 25 000 kroner hver.

«Jeg er så fornøyd», utbryter Tone (51). Hun forteller at hun har vært på arbeidsavklaring og nå har søkt om uføretrygd. «Slikt tar jo litt tid, så dette var helt fantastisk. Jeg kan love at disse pengene kommer godt med», sier hun.

I Postkodelotteriet går halvparten av omsetningen tilbake til spillerne som premier. Og det er ikke bare de som vinner som er vinnere. Etter at premier er trukket fra, går minst 50 prosent av omsetningen til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. «På verdensbasis har Postkodelotteriet utrettet utrolig mye for mange organisasjoner. At jeg får være med på det samme her i Norge synes jeg er veldig flott», sier Tom Stiansen, en av Postkodelotteriets to ambassadører i Norge. Nylig under Arendalsuka. Sammen med makker Jorun Stiansen reiser Tom land og strand rundt for å dele ut premier. «Vi rakk dessverre ikke komme innom vinnerne på Lauvstad denne gangen, men håper på en ny tur snart», sier Jorun entusiastisk.

Vil du også ha sjansen til å vinne?