Postnummer på Grünerløkka vinner 100 000 kroner!

25. oktober 2019 – 0564 Oslo – 100 000 kroner – 12 500 kroner per lodd

Denne uken er det postnummer 0564 på Grünerløkka i Oslo som kan juble! Ukens postkodegevinst på til sammen 100 000 kroner fordeles på åtte lodd i postnummeret. Vi gratulerer vinnerne!

Det er til sammen seks vinnere på de åtte solgte loddene i postnummeret. Vanligvis er det Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser rundt og deler ut premier. «Vi rekker dessverre ikke ta turen innom vinnerne i Oslo denne gangen, men håper selvsagt vi får en ny sjanse til å dele ut premier også her», sier Jorun. Hun har vært Postkodelotteriets ambassadør i Norge siden oppstarten høsten 2018 og forteller at hun er stolt over å få være en del av Postkodelotteriet.

«Bidraget fra Postkodelotteriet gjør en stor forskjell for organisasjoner som WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Hvert eneste lodd betyr noe for både mennesker og miljø, og derfor kan du også vinne med god samvittighet», sier hun. Postkodelotteriet har konsesjon i Norge sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, og minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til de to organisasjonene.

Vil du også ha sjansen til å vinne?