Tre postkodevinnere fra Grünerløkka i Oslo

25. oktober 2019 – 0564 QX Oslo – 250 000 kroner – 83 334 kroner per lodd

Ukens postkodegevinst deles ut i postkode 0564 QX Oslo. Her er det tre heldige vinnere som deler gevinsten på til sammen 250 000 kroner.

Ukens vinnere bor sentralt i hovedstaden vår, nærmere bestemt på Grünerløkka i Oslo. Vanligvis er det Jorun Stiansen og Tom Stiansen som reiser rundt og deler ut premier. Denne gangen får vinnerne beskjed via telefon. «Vi rekker dessverre ikke ta turen innom vinnerne i Oslo denne gangen, men håper selvsagt vi får en ny sjanse til å dele ut premier også her», sier Jorun. Hun har vært Postkodelotteriets ambassadør i Norge siden oppstarten høsten 2018 og forteller at hun er stolt over å få være en del av Postkodelotteriet.

«Bidraget fra Postkodelotteriet gjør en stor forskjell for organisasjoner som WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Hvert eneste lodd betyr noe for både mennesker og miljø, og derfor kan du også vinne med god samvittighet», sier hun. Postkodelotteriet har konsesjon i Norge sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, og minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til de to organisasjonene.

Vil du også ha sjansen til å vinne?