Alta vinner i Postkodelotteriet!

4. november 2019 – 9515 ZY Alta – 100 000 kroner – 50 000 kroner per lodd

Vi elsker november! Hver eneste dag i november deler vi ut premier til Postkodelotteri-vinnere over hele landet.

Denne mandagen blir nok ingen blåmandag for to heldige vinnere i postkode 9515 ZY Alta som deler dagens postkodegevinst på til sammen 100 000 kroner.

Den ene av vinnerne satt i bilen sammen med familien sin da hun fikk telefon fra Postkodelotteriet. – Jeg ble jo veldig glad, selv om vi ikke helt klarte å tro på det med en gang. Så jeg ringte opp igjen for å sjekke at det faktisk stemte, og det gjorde det, sier den fornøyde vinneren til Altaposten.

Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen reiser rundt til forskjellige plasser og deler ut premier til glade vinnere fra hele landet. – Vi rekker dessverre ikke innom Alta denne gangen, men håper på en ny sjanse til å besøke byen i fremtiden, sier de to.

Postkodelotteriet startet opp i Norge høsten 2018, og den aller første ukegevinsten ble trukket ut i nettopp Alta. Nå var turen kommet til Alta igjen der to heldige vinnere får en premieutbetaling på 50 000 kroner hver.

Veldedige organisasjoner jubler også

Det er ikke bare i Alta det kan jubles over at Postkodelotteriet har blitt en suksess i Norge. Siden oppstarten i Nederland i 1989 har lotteriets medlemmer bidratt til nærmere 90 milliarder kroner til ideelle formål. I Norge går minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Når du kjøper lodd hos Postkodelotteriet får du derfor ikke bare sjansen til å vinne, men du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted.

Sett inn link: https://www.postkodelotteriet.no/resultat/arkiv/2018-11-02-ekstra-fine-julegaver-i-alta-med-gevinst-pa-100.000-kroner.html

Vil du også ha sjansen til å vinne?