Vi liker oss i Bergen!

8. november 2019 – 5148 XW Fyllingsdalen – 250 000 kroner – 20 834 kroner per lodd

Et stort hurra for Fyllingsdalen! For andre gang denne uken lander postkodegevinsten i Bergensområdet. Denne fredagen er det postkode 5148 XW Fyllingsdalen som kan juble for ukens postkodegevinst på til sammen 250 000 kroner.

Det er totalt ti vinnere som deler 12 lodd med en premieutbetaling på 20 834 kroner per lodd. Og i tillegg til postkodevinnerne, deler dessuten alle med lodd i postnummeret 100 000 kroner i tillegg.

Ektepar fikk gladtelefon samtidig

To av vinnerne fra Fyllingsdalen er gift med hverandre, og fikk begge telefon fra Postkodelotteriet samtidig. – Det var jo veldig overraskende og morsomt å vinne. Også ble det litt rart når vi skulle forsøke å forklare hverandre hvem som ringte og om hva telefonsamtalen dreide seg om, sier ekteparet. Pengene forteller de at skal gå til en tur med storfamilien med både barn og barnebarn.

Nå i november deler Postkodelotteriet ut premier hver eneste dag. Tom Stiansen og Jorun Stiansen er Postkodelotteriets ambassadører i Norge, men rekker ikke komme innom alle som vinner. Jorun har besøkt Bergen flere ganger tidligere, og forteller at hun håper det snart blir en ny sjanse til å besøke byen.

Det er ett år siden Postkodelotteriet startet opp i Norge. Og det er flere vinnere enn de som har vunnet: Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Å gi tilbake til samfunnet er viktig i alle land Postkodelotteriet operer, noe som har gjort oss til verdens tredje største private giver til humanitært arbeid.

Vil du også ha sjansen til å vinne?