På Sverre (42) vant 250 000 kroner alene

9. november 2019 – 1592 YA Våler i Østfold – 250 000 kroner

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste dag i november, og lørdagens postkodegevinst er trukket i postkode 1592 YA Våler i Østfold. Her er det én heldig vinner som stikker av med hele premiepotten på 250 000 kroner helt alene.

Den glade vinneren forteller at han ble helt skjelven da han skjønte hvem som hadde forsøkt få tak i ham på mobilen. – Jeg prøvde å ringe tilbake, men da hadde de tydeligvis gått hjem for helgen. Jeg var derfor forberedt på en nervepirrende helg, men fredag kveld ringte de faktisk tilbake. Pål Sverre (42) ble nylig far og forteller at han planlegger å finne seg et småbruk som han og familien kan slå seg ned på. – Vi trives i Våler og vil fortsette å bo her. Helst i nærheten av skogen. Pengene kommer til å gå til egenkapital til et småbruk eller lignende, sier han og forteller at han er tømrer og derfor håper å finne noe de kan pusse opp selv.

Når noen vinner i Postkodelotteriet, da vinner naboene også. Ingen andre i postkode 1592 YA hadde kjøpt lodd, men 100 000 kroner deles på alle med lodd i postnummeret.

Fest for veldedige organisasjoner

Det er ikke bare de som vinner som er vinnere i Postkodelotteriet. Lotteriet er også en fest for veldedige organisasjoner. Siden oppstarten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriet samlet inn nærmere 90 milliarder kroner til humanitære formål over hele verden. I Norge går minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vi har mange vinnere i Postkodelotteriet. Halvparten av omsetningen går tilbake til spillerne som premier. Og når naboen vinner, da vinner du også. Men da må du ha kjøpt lodd.

Vil du også ha sjansen til å vinne?