250 000 kroner deles ut i 3221 Sandefjord

15. november 2019 – 3221 Sandefjord – 250 000 kroner – 6 756 kroner per lodd

Til tross for minusgrader ble det god stemning for gjengen i postnummer 3221 Sandefjord da Jorun Stiansen og Tom Stiansen tok turen for å dele ut månedens postnummergevinst på til sammen 250 000 kroner.

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene. Og siden postkodegevinsten ble trukket ut i Sandefjord, vinner også alle med lodd i postnummeret! Det er solgt 37 lodd i 3221 Sandefjord, som gir en gevinst på 6 756 kroner hver.

Fest for veldedige organisasjoner

Det er ikke bare i nabolagene hos de som vinner at det blir god stemning av at Postkodelotteriet bare blir mer og mer populært i Norge. Mens halvparten av omsetningen i lotteriet går tilbake til spillerne som premier, går samtidig minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

«SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, legger til: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen». WWFs Living Planet Report viser at vi har mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv siden 1970.

Vil du også ha sjansen til å vinne?