Millionen lander i Myre

15. november 2019 – 8430 CH Myre – 1 million kroner – 250 000 kroner per lodd

Det blir langt fra en trist november for fire heldige vinnere i postkode 8430 CH Myre. De deler nemlig månedens postkodegevinst1 million kroner!

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du med adressen din. I tillegg til de fire postkodevinnerne, deler alle med lodd i postnummeret 250 000 kroner. I kveld blir det nok fest på Myre!

Fest for veldedige organisasjoner

Det er flere gode grunner til å være med i Postkodelotteriet. Samtidig som du har mulighet til å vinne, gjør du også en god gjerning. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989, og har siden starten samlet inn nærmere 90 milliarder kroner til ideelle organisasjoner. Det gjør oss til verdens tredje største private humanitære giver.

Generalsekretær Bente Lier i SOS-barnebyer bekrefter at pengene fra Postkodelotteriet kommer godt med: - Alle barn trenger trygge voksne som tar vare på dem, dette bidrar støtten fra Postkodelotteriet til. Med støtten kan SOS-barnebyer nå få flere barn, og vi kan bidra til utvikling i barns lokalsamfunn.

Vil du også ha sjansen til å vinne?