Tom og Jorun delte ut en million kroner i 3221 RP Sandefjord

15. november 2019 – 3221 Sandefjord – 1 million kroner – 1 million kroner per lodd

Denne månedens postkodegevinst ble trukket ut i postkode 3221 RP Sandefjord. Her stikker en heldig vinner av med 1 million kroner!

– Hjelp! Kan jeg få sette meg ned nå?

Slik reagerte månedsvinner Laila (56) da hun akkurat hadde trukket ut sjekken på 1 million kroner hjemme i stua i Guttorm Jarls vei i Sandefjord.

Hun og mannen Dag Espen hadde fått vite at hun både hadde vunnet på postnummeret og på postkoden sin, men de visste ikke hvilke beløp som skjulte seg i gullkonvolutten som Postkodelotteriets ambassadører Tom og Jorun hadde med seg.

Dag Espen, som har bodd på vinneradressen hele livet, syntes det var svært hyggelig og velfortjent at kona vant månedsgevinsten. Han forteller at han aldri har vunnet på spill, selv om han har prøvd det meste. Som TV-spill-fantast håper han at noe av gevinsten vil investeres i medierommet hjemme.

Laila har bare vært med i Postkodelotteriet i et år. Det var datteren i Sverige, sammen med organisasjonene WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer som mottar midler fra Postkodelotteriet, som fikk henne til å kjøpe lodd.

– Datteren min bor i Sverige, der Postkodelotteriet har vært lenge, så da måtte vi jo bli med når det kom til Norge. Og det som egentlig var greia med Postkodelotteriet er jo at pengene går til en god sak.

Laila er med i en vinklubb og Dag Espen er med i en whiskyklubb. De tror derfor at pengene skal komme godt med til reiser. Og med vinteren på vei, vil de sannsynligvis investere i en ny peis i stua.

Fest for veldedige organisasjoner

Det er ikke bare vinnerne som er vinnere når Postkodelotteriet nå har kommet til Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. «SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, legger til: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen». WWFs Living Planet Report viser at vi har mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv siden 1970.

Vil du også ha sjansen til å vinne?