250 000 til 1671 ZQ Kråkerøy

22. november 2019 – 1671 ZQ Kråkerøy – 250 000 kroner –125 000 kroner per lodd

Ukens postkodegevinst ble trukket ut i postkode 1671 ZQ Kråkerøy. To heldige vinnere i postkoden deler 250 000 kroner!

Tom og Jorun tok med seg gullkonvolutter og sjekker for å overraske vinnerne på Kråkerøy.

Den første av dagens postkodevinnere som fikk besøk av Postkodelotteriet, var Regina som har bodd i Norge i 12 år, men som er født og oppvokst i Brasil. Loddet hos Postkodelotteriet hadde hun kjøpt bare én uke før Jorun Stiansen med kamera-team banket på døra hennes hjemme på Kråkerøy.

Uten å vite hva hun hadde vunnet, fortalte hun at gevinsten ville gå til å støtte familien i hjemlandet. Etter først å trukket ut postnummergevinsten på 4 880 kroner, ble hun overrasket da Jorun fortalte henne at hun hadde enda mer i vente. Som en av hovedvinnerne, hadde hun nemlig vunnet på postkoden sin også. Etter å ha trukket pusten dypt, drar hun en sjekk på 125 000 kroner ut av gullkonvolutten. Hun kan ikke skjule gleden når hun ser summen.

– Nei, seriøst?

Etter å ha samlet seg, gir hun Jorun en stor klem, samtidig som hun tørker noen gledestårer.

De neste som fikk besøk av Postkodelotteriet var paret Leif og Lynn. De holder på å bygge om kjelleren til utleieleilighet, og hadde håndverkere på besøk da Tom Stiansen banket på døra med gullsjekker og blomster. Leif er født og oppvokst i USA men har aner fra Fredrikstad på morssiden. Paret har bodd på vinneradressen i fem år.

Totalt trakk de 129 880 kroner ut av gullsjekkene – penger som kommer godt med til oppussingen av kjellerleiligheten.

Fest for veldedige organisasjoner

Det er ikke bare vinnerne som er vinnere når Postkodelotteriet nå har kommet til Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. «SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, legger til: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen». WWFs Living Planet Report viser at vi har mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv siden 1970.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.