To i Horten deler 250 000 kroner

24. november 2019 – 3188 DB Horten – 250 000 kroner – 125 000 kroner per lodd

Jula kommer tidlig til postkode 3188 DB Horten! Her deler nemlig to heldige vinnere dagens postkodegevinst på til sammen 250 000 kroner.

I Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine, og denne gangen var det naboene Cecilie (44) og Tor (75) som kunne juble. Cecilie var på jobb, og fikk derfor ikke tatt telefonen. Da hun så at nummeret tilhørte Postkodelotteriet, måtte hun ringe opp igjen for å høre hva vi ville. «Da jeg ringte tilbake, sa jeg spøkefullt til kollegaen min at jeg bare skulle sjekke hvor mange millioner jeg hadde vunnet, men jeg trodde vel egentlig det bare var en telefonselger eller noe sånt. Etter samtalen spurte kollegaen min meg hvordan det hadde gått. Da måtte jeg jo bare konstatere at jeg var veldig fornøyd», sier hun. Cecilie vant til sammen 126 137 kroner på postkoden og postnummeret sitt til sammen.

Feiring og litt ekstra til jul

Cecilie har to voksne sønner, som hun kunne dele den gode nyheten om gevinsten med. «Da tok det ikke lang tid før jeg sto der med tannlegeregningen hans i hånda», ler hun. «Jeg har vel ikke bestemt meg helt for hva pengene skal gå til enda. Men nå til helgen blir det nok litt feiring, og så blir det litt ekstra handling til jul».

Cecilies nabo Tor forteller at ting antagelig ikke kommer til å bli så annerledes fremover, selv om gevinsten var en hyggelig overraskelse. «Pengene havner nok på sparekontoen, for man vet jo aldri helt hva som kan skje», sier han.

Penger til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Postkodelotteriets formål er å dele ut penger til veldedige organisasjoner. Når du kjøper lodd har du derfor ikke bare sjansen til å vinne penger, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?