100 000 til 71 grader nord

26. november 2019 – 9750 KS Honningsvåg – 100 000 kroner

Vi kommer nesten ikke lenger nord i landet når vi i dag skal 71 grader nord for å dele ut dagens postkodegevinst. Det er én heldig vinner i postkode 9750 KS Honningsvåg som stikker av med hele premiepotten på 100 000 kroner.

Med premier hver eneste uke, og hver enste dag i november, rekker dessverre ikke Postkodelotteriets to ambassadører å besøke alle stedene som vinner. – Jeg håper definitivt vi får sjansen til å besøke Honningsvåg ved en senere anledning, og at folk derfra fortsetter å ha lodd, sier Tom Stiansen. Honningsvåg er et sted den folkekjære programlederen kjenner godt til. Når han ikke deler ut penger fra Postkodelotteriet sammen med makker Jorun Stiansen, følger han deltagerne i den populære realityserien 71 grader nord fra Lindesnes til Nordkapp.

Mange vinnere

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste uke gjennom hele året, og har vinnere fra hele landet. Men de som vinner er ikke de eneste som er vinnere: Minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge organisasjonene har allerede mottatt millioner, og håper at nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. – Midlene fra Postkodelotteriet bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn. Det er et viktig bidrag for å redusere fattigdom og skape varig endring, sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.