1639 Gamle Fredrikstad deler 100 000 kroner

30. november 2019 – 1639 Gamle Fredrikstad – 100 000 kroner – 1 516 kroner per lodd

November har kommet til veis ende og det har virkelig vært en fest! Postkodelotteriet har delt ut premier hver eneste dag, og nå er turen kommet til novembers siste postnummergevinst:

Dagens postnummergevinst på til sammen 100 000 kroner går til postnummer 1639 Gamle Fredrikstad. Her deler 66 lodd premiepotten og får dermed en gevinst på 1516 kroner per lodd.

Postkodelotteriet startet opp i Norge i fjor høst, og den aller første månedsvinneren vår ble trukket ut i nettopp Gamle Fredrikstad. Siden den gang har vi delt ut premier over hele landet, og vi har ikke tenkt til å gi oss!

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Når du er medlem i Postkodelotteriet er du med på alle vinnersjansene våre. Vi har en omfattende gevinstplan med mange premier. Men du er ikke bare med på sjansen til å vinne på adressen din, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst halvparten av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene har allerede mottatt millioner, og etter jul venter nok en pengesjekk. - Med dette lotteriet kan vi nå fokusere enda mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen, sier generalsekretær i WWF Norge, Bård Vegar Solhjell. SOS-barnebyers Bente Lier stemmer i: - Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.