Heldig vinner av 250 000 kroner fra Gamle Fredrikstad

30. november 2019 – 1639 QG Gamle Fredrikstad – 250 000 kroner

November har virkelig vært en fest når Postkodelotteriet har delt ut premier hver eneste dag. Første søndag i advent kommer jula tidlig til en heldig loddkjøper i Gamle Fredrikstad:

Dagens postkodegevinst går til postkode 1639 QG Gamle Fredrikstad. Her er det én heldig vinner av premiepotten på 250 000 kroner. Vi gratulerer og ønsker en god førjulstid!

Postkodelotteriet startet opp i Norge i fjor høst, og den aller første månedsvinneren vår ble trukket ut i nettopp Gamle Fredrikstad. Siden den gang har vi delt ut premier over hele landet, og vi har ikke tenkt til å gi oss!

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Når du er medlem i Postkodelotteriet er du med på alle vinnersjansene våre. Vi har en omfattende gevinstplan med mange premier. Men du er ikke bare med på sjansen til å vinne på adressen din, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst halvparten av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene har allerede mottatt millioner, og etter jul venter nok en pengesjekk. - Med dette lotteriet kan vi nå fokusere enda mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen, sier generalsekretær i WWF Norge, Bård Vegar Solhjell. SOS-barnebyers Bente Lier stemmer i: - Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.