Lykkedag for postkode i Sarpsborg

13. desember 2019 – 1721 YB Sarpsborg – 250 000 kroner – 35 715 kroner per lodd

Fredag den 13. blir en lykkedag for naboene i postkode 1721 YB Sarpsborg, som vinner ukens postkodegevinst på til sammen 250 000 kroner.

For en av vinnerne, 74-årige Anne Lise, har det å vinne i lotterier nærmest blitt en vane. Dette er hennes tredje lotterigevinst siden 2008. Etter å tidligere ha vunnet i både Lotto og Joker, bestemte hun seg raskt for å delta i Postkodelotteriet da det ble etablert i Norge i fjor. «Man kan jo ikke vente å vinne om man ikke spiller, så jeg måtte jo være med», sier den heldige damen fra Sarpsborg.

En ekstra fin jul

Det er til sammen seks heldige vinnere som deler premiepotten på 250 000 kroner. Anne Lise er en av dem som nok får en ekstra fin jul nå med litt ekstra penger på vei inn på kontoen. «Det er jo kjempemoro å vinne, spesielt i disse juletider. Pengene blir nok brukt på julegaver, og så leier vi leilighet i Spania og da er det jo kjekt å kunne ha litt ekstra penger mens vi er der», sier hun.

Viktige inntekter for WWF og SOS-barnebyer

Når du er med i Postkodelotteriet har du muligheten til å vinne på adressen din, samtidig som du bidrar til at verden blir et litt bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene er glade for at Postkodelotteriet har blitt en suksess i Norge, og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd.

Det har alltid vært viktig for Postkodelotteriet internasjonalt å gi tilbake til samfunnet. Helt siden starten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriet sikret inntekter til veldedige organisasjoner over hele verden. Totalt har Postkodelotteriets medlemmer bidratt med nærmere 90 milliarder kroner til gode formål!

Vil du også ha sjansen til å vinne?