Grethe og Eirik fra Slependen delte 1 million kroner

15. desember 2019 – 1341 PR Slependen – 1 million kroner – 500 000 kroner per lodd

Desember viser seg ekstra gavmild for to heldige vinnere i postkode 1341 PR Slependen. Her bor nemlig månedens postkodevinnere, som deler gevinsten på til sammen 1 million kroner.

Det er Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen som har reist til Slependen for å dele ut blomster og gullkonvolutter med pengesjekker til alle som har kjøpt lodd i postnummeret. Ekstra heldige er de to som også har riktig postkode.

Grethe har bodd på samme adresse hele livet, adressen som nå har sikret henne en hyggelig gevinst fra Postkodelotteriet. Først trekker hun ut postnummersjekken på drøye 6000 kroner, før Tom Stiansen forteller henne at hun også har vunnet på postkoden sin. Sjekken på 500 000 kroner kommer til syne. «Er det sant?!», utbryter den nybakte vinneren, som kan fortelle at huset trenger oppussing. «Nå skal carporten ned, og en garasje opp. Her blir det noe til både barn, barnebarn og garasje. Den rekker til mye, den her», sier hun og gir Tom en god klem.

Hjemme hos Eirik og Solvår har Jorun Stiansen tatt turen for å overrekke gullkonvolutten med premien. Paret har tre jenter, som i følge Eirik alle har et julegaveønske. «Det er Moonboots det går i. Og hund», sier han med et smil. Selv vil han gjerne pusse opp i overetasjen. Han trekker først ut postnummergevinsten sin på 6098 kroner. Da sjekken med 500 000 kommer til syne, utbryter Solvår: «Å, fy søren!», og Eirik ler: «Da blir det litt oppussing da!».

Viktige inntekter for WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Det er ikke bare Grethe, Eirik og resten av naboene i 1341 Slependen som kan juble over at Postkodelotteriet har kommet til Norge. I Postkodelotteriet er det nemlig slik at samtidig som du har sjansen til å vinne på adressen din, bidrar du til at verden blir et litt bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Pengene fra Postkodelotteriet kommer godt med for begge de to organisasjonene.

«Alle er vinnere. Man kan vinne selv, samtidig som man hjelper oss å løse store problemer», sier generalsekretær i WWF Norge Bård Vegar Solhjell. Generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier stemmer i og retter en stor takk til alle som er medlem i Postkodelotteriet i Norge: «Dette er utrolig viktige penger, hver eneste krone». Med støtten fra Postkodelotteriet kan SOS-barnebyer nå flere barn, og bidra til utvikling i barns lokalsamfunn.

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989, og har siden starten samlet inn nærmere 90 milliarder kroner til ideelle organisasjoner. Det gjør oss til verdens tredje største private humanitære giver.

Vil du også ha sjansen til å vinne?