Førjulsglede for postnummervinnerne på Søndre Nordstrand

20. desember 2019 – 1284 Oslo – 100 000 kroner – 8 334 kroner per lodd

Hva varmer vel mer i kulda enn to ganger Stiansen, blomster og sjekker? Snøen lavet ned på Maikollen på Søndre Nordstrand da Tom og Jorun dukket opp med gullkonvolutter og blomster til loddkjøperne i postnummer 1284 Oslo.

100 000 kroner fordeles på 12 lodd, som dermed gir en gevinst på 8 334 kroner. Dermed fikk postnummervinnerne på Søndre Nordstrand en ekstra hyggelig start på julen. Vi gratulerer!

Viktige inntekter for WWF og SOS-barnebyer
Når du er med i Postkodelotteriet har du muligheten til å vinne på adressen din, samtidig som du bidrar til at verden blir et litt bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene er glade for at Postkodelotteriet har blitt en suksess i Norge, og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd.

Det har alltid vært viktig for Postkodelotteriet internasjonalt å gi tilbake til samfunnet. Helt siden starten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriet sikret inntekter til veldedige organisasjoner over hele verden. Totalt har Postkodelotteriets medlemmer bidratt med mer enn 100 milliarder kroner til gode formål!

Vil du også ha sjansen til å vinne?