Tidlig julegave til Søndre Nordstrand

20. desember 2019 – 1284 LX Oslo – 250 000 kroner – 35 715 per lodd

Beboerne i postkoden 1284 LX på Søndre Nordstrand fikk en tidlig julegave da Tom og Jorun dukket opp på Maikollen for å dele ut sjekker og blomster til de heldige vinnerne som har vunnet på postkoden sin.

Beløp som varmer i kulda

Selv om snøen laver ned, er stemningen god når postnummervinnerne trekker sjekkene sine ut av gullkonvoluttene. Postkodegevinsten på 250 000 kroner fordeles på syv lodd i postnummeret. Om ikke stemningen var på topp allerede, var det liten tvil om at sjekkene varmet i kulda, da beløp på opptil 71 430 kroner ble trukket ut av gullkonvoluttene.

– Det ble en fin jul det her da, utbryter en av vinnerne på Maikollen, godt fornøyd i snøværet.

Fest for veldedige organisasjoner
Det er ikke bare de som vinner som kan være glade, WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter premier. Organisasjonene har så langt mottatt over 6 millioner kroner fra Postkodelotteriet og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet.

Nest størst i verden
Å gi til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet i alle land de opererer, noe som har ført til at de er den andre største private humanitære giveren i verden.

– Totalt har de som har kjøpt lodd i lotteriene våre delt ut mer enn 100 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. I 2019 er vi den andre største private giveren i verden. Vi er veldig stolt over alt det flotte vi kan utrede med disse midlene, det er nettopp derfor Postkodelotteriet først ble startet, forteller Roger Magnergård i Postkodelotteriet.

Vil du også ha sjansen til å vinne?