En ekstra juleglede i Loddefjord

27. desember 2019 – 5178 Loddefjord – 100 000 kroner – 2 326 kroner per lodd

Årets siste postnummergevinst går til postnummer 5178 Loddefjord. Her deles premiepotten på til sammen 100 000 kroner på totalt 43 lodd i postnummeret. Vi gratulerer vinnerne med den ekstra julegaven!

Millioner til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Gjengen fra Loddefjord er ikke de eneste som vinner på at Postkodelotteriet har kommet til landet. Siden oppstarten i november 2018 har vi hatt vinnere over hele landet, og vi har ikke minst delt ut millioner til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning går nemlig til de to organisasjonene.

Avtroppende generalsekretær i WWF Norge, Bård Vegar Solhjell, bekrefter at pengene er til stor hjelp: «Vi har brukt pengene til å rydde plast på strender og i havet, så de har vært enormt verdifulle for vårt arbeid». Også for SOS-barnebyer er bidraget av stor betydning. «Vi har brukt pengene på å støtte enda flere familier. Vi kan gi dem en utdanning og grunnlag til å lage seg sitt eget liv fremover», sier generalsekretær Bente Lier.

Postkodelotteriet startet opp i Nederland i 1989, og har de siste 30 årene delt ut over 90 milliarder kroner til gode formål over hele verden. Vi gleder oss til fortsettelsen og håper du vil være med å bidra til at verden blir et litt bedre sted samtidig som du har muligheten til å vinne sammen med naboene dine.

Vi ønsker alle et riktig godt nyttår!

Vil du også ha sjansen til å vinne?