100 000 kroner til én heldig vinner fra Moss

10. januar 2020 – 1528 QG Moss – 100 000 kroner

I hele januar deler vi ut spesialgevinster på 100 000 kroner til 25 ekstra postkoder. Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene dine – men for å vinne må man ha lodd.

I dag lander spesialgevinsten 100 000 kroner i postkode 1528 QG Moss. Her er det bare solgt ett lodd, og den heldige vinneren stikker dermed av med hele premiepotten alene. Snakk om god start på året og helgen!

Mange vinnere

Postkodelotteriet startet opp i Norge i november 2018, og har siden den gang delt ut premier over hele landet. Det er nye vinnersjanser hver eneste uke, og tre ganger i året deler vi også ut Kjempegevinsten. Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen reiser rundt til vinnere i hele Norge med premiesjekker, men rekker dessverre ikke innom alle stedene som vinner. Flere østfoldinger har allerede fått besøk, og de to ambassadørene håper på flere sjanser til å besøke Moss.

Men vinnerne er ikke de eneste vinnerne i Postkodelotteriet. Etter at premier er trukket fra, går nemlig minst 50 prosent til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?