Postnummer i Sandefjord vinner igjen

10. januar 2020 – 3210 Sandefjord – 100 000 kroner – 1 667 kroner per lodd

Denne uken er det postnummer 3210 Sandefjord som er trukket ut som vinneren av ukens postnummergevinst. Premien er på til sammen 100 000 kroner, og deles på totalt 60 lodd i postnummeret.

Mange heldige vestfoldinger

Det er ikke første gang noen fra Sandefjord vinner i Postkodelotteriet. Generelt har det vært mange premier i hele Vestfold siden oppstarten høsten 2018. Alle som har lodd i Postkodelotteriet er med i trekningen hver eneste gang, og har sjansen til å vinne på alle vinnersjansene våre. Likevel ser det ut til at tilfeldighetene vil ha det til at ekstra mange har flaks i Vestfoldregionen. Skjønt bare flaks er det ikke – jo flere med lodd i akkurat ditt postnummer, jo større er sjansen for å vinne.

Viktige inntekter til gode formål

Det er ikke bare glade vestfoldinger og andre nordmenn som kan juble over at Postkodelotteriet har etablert seg i Norge. Siden Postkodelotteriet startet opp i Nederland i 1989, har lotteriet bidratt til over 90 milliarder kroner til gode formål verden over. Mange store organisasjoner har derfor kjempet i mange år om å få Postkodelotteriet til Norge. Høsten 2018 startet vi opp etter å ha fått konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til de to organisasjonene.

Kjøper du lodd i Postkodelotteriet har du dermed ikke bare sjansen til å vinne på adressen din, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted – for barn, natur og dyr over hele verden.

Vil du også ha sjansen til å vinne?