Sandefjord vinner igjen!

10. januar 2020 – 3210 KD Sandefjord – 250 000 kroner – 27 778 kroner per lodd

Forrige uke delte Postkodelotteriet ut ukens postkodegevinst i Larvik, og nå har turen kommet til nabobyen – nærmere bestemt postkode 3210 KD Sandefjord. Her deler seks vinnere på ni lodd i postkoden, og får dermed en premie på 27 778 kroner hver per lodd. Ukens postkodegevinst er på til sammen 250 000 kroner og deles på alle solgte lodd i postkoden. Vi gratulerer de heldige vinnerne!

Er Sandefjord Norges heldigste by?

Det er ikke første gang sandefjordinger vinner i Postkodelotteriet. Senest i november gikk månedsgevinsten til en heldig postkode i Vestfold-byen. Hver eneste trekning er helt tilfeldig, og alle med lodd er med på alle vinnersjansenen våre. Men med premier både på Nøtterøy, i Horten, Revetal, Sande og flere steder både i Larvik og Sandefjord seiler Vestfoldregionen opp til å bli mestvinnende i det norske Postkodelotteriet. Er Sandefjord rett og slett i ferd med å bli Norges heldigste by?

Viktige inntekter til gode formål

Det er ikke bare glade vestfoldinger og andre nordmenn som kan juble over at Postkodelotteriet har etablert seg i Norge. Siden Postkodelotteriet startet opp i Nederland i 1989, har lotteriet bidratt til over 90 milliarder kroner til gode formål verden over. Mange store organisasjoner har derfor kjempet i mange år om å få Postkodelotteriet til Norge. Høsten 2018 startet vi opp etter å ha fått konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til de to organisasjonene.

Kjøper du lodd i Postkodelotteriet har du dermed ikke bare sjansen til å vinne på adressen din, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted – for barn, natur og dyr over hele verden.

Vil du også ha sjansen til å vinne?