Trebarnsmoren Ann-Christin vinner 100.000 kroner

17. januar 2020 – 1636 BL Gamle Fredrikstad – 100 000 kroner

Postkodelotteriet sparker i gang 2020 med fest over hele landet. Gjennom hele januar skal vi dele ut 25 spesialgevinster, i tillegg til ukesgevinster, måneds- og Kjempegevinsten.

Gamle Fredrikstad for andre gang i januar

Dagens postkodegevinst100 000 kroner går til postkode 1636 BL Gamle Fredrikstad, og det er andre gang denne måneden at noen fra Gamle Fredrikstad vinner.

I dag er det trebarnsmoren Ann-Christin (32) som er heldig. Hun ble medlem av Postkodelotteriet i desember, og trodde ikke hun kunne vinne så mye allerede første måneden. «Mannen min har spilt Lotto i alle år uten å vinne noe særlig, så da tenkte jeg at Postkodelotteriet kunne være min greie. De gir jo penger til gode formål, så det er det jo positivt på flere måter. At jeg skulle vinne såpass mye allerede første måneden hadde jeg ikke trodd», sier hun.

Pengene skal nok komme godt med. Familien på fem er godt i gang med å renovere huset sitt fra 1892, og Ann-Christin medgir at hun er godt fornøyd med å kunne spytte inn litt ekstra penger i den kostbare renoveringen. Blant annet skal hele kjøkkenet flyttes, noe som raskt kan koste mye penger. «Nå blir det mye lettere», sier hun.

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Når du er med i Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne premier på adressen din. Men du har ikke bare sjansen til å vinne. Alle Postkodelotteriets medlemmer sørger for at verden blir et litt bedre sted – minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?