Husdrømmen ble virkelighet da Kjempegevinsten landet i Heimdal

22. januar 2020 – 7080 TX Heimdal – 10 millioner kroner

Tre ganger i året trekker vi ut postnummeret der vinnerne får dele Kjempegevinsten på hele 10 millioner. Halve potten deles på alle lodd i en postkode, og resten deles på alle lodd i hele postnummeret. I januar landet Kjempegevinsten på hele 10 millioner kroner i Heimdal i Trondheim, fordelt på 18 lodd i postnummer 7080 Heimdal og tre heldige hovedvinnere i postkode 7080 TX Heimdal.

Den første av hovedvinnerne som fikk besøk av Postkodelotteriet var Morten, som de siste årene har leid en enebolig på Kirkeringen sammen med familien sin. Hele tiden har den lille familien visst at huset de bor i skal rives i 2021 og at den lille familien derfor må finne seg et nytt sted å bo i løpet av kort tid.

På lille julaften bestemte Morten seg for å kjøpe lodd i Postkodelotteriet, og bare noen uker senere fikk han vite at han var en av de heldige hovedvinnerne på Heimdal. Hvor mye han hadde vunnet visste han derimot ikke da Jorun Stiansen banket på døra hans. «Jeg har nesten ikke sovet på fire dager. Jeg har bare tenkt og tenkt og tenkt og har hatt konstant høy puls» forteller Morten. Også forloveden Elisabeth var tydelig spent da Morten gjorde seg klar til å trekke ut sjekken fra gullkonvolutten.

Husdrømmen i oppfyllelse

Og tårene lot ikke vente på seg da Morten trakk ut en sjekk på hele to millioner kroner. Elisabeth og Morten gir hverandre en lang og følelsesladet klem mens de samler seg etter sjokket. «Nå slipper vi tanken på å ikke vite hvor vi skal bo. Nå kan vi kanskje eie istedenfor å leie» forteller Elisabeth mens hun tørker tårene.

Husdrømmen er dermed nærmere enn noen gang for den unge Heimdal-familien, som på stedet kunne konstatere at de i løpet av kort tid vil se seg om etter en ny bolig. «Fra dette øyeblikket er vi på husjakt», jubler Morten.

En annen hovedvinner, Oddny, som bor rett over veien for Morten, var også svært spent på besøket fra Postkodelotteriet. «Jeg har bare måttet vente helt siden mandag, jeg har vært meget spent. Det har vært ganske dårlig med søvn de siste dagene. Jeg har sovet dårlig og bare sett på klokka» forteller Oddny. Besøket fra Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen skulle vise seg å være lukrativt for Oddny, som trakk ut over 1,6 millioner kroner av gullkonvoluttene. Oddny forteller at hun fortsatt ikke har fått samlet tankene sine, men forteller at hun vil feire milliongevinsten med sønnen som var på vei hjem fra en jobbreise. «Vi skal nok kose oss» forteller hun.

I samme trappeoppgang bor også den tredje postkodevinneren, som kunne ta imot en sjekk på hele 2 millioner kroner fra Tom Stiansen.

Stemningen var også på topp da postnummervinnerne mottok sine sjekker. Fem millioner kroner ble fordelt på 18 lodd blant postnummervinnerne. Det var liten tvil om at vinnerne i 7080 Heimdal fikk en uforglemmelig start på året!

Vil du også ha sjansen til å vinne?