Kåre (81) fra Stranda vant 100 000 kroner

28. januar 2020 – 6200 RN Stranda – 100 000 kroner

Det er én heldig vinner av dagens postkodegevinst, og vedkommende bor i postkode 6200 RN Stranda. Vi gratulerer med hele premiepotten på 100 000 kroner!

Den heldige vinneren heter Kåre og har vært med i Postkodelotteriet lenge. «Jeg bestemte meg tidlig for å delta, for en gang må de jo trekke ut postnummer 6200. Og utrolig nok skjedde det nå», sier han og forteller at han har hele ni barnebarn og tre oldebarn som skal få glede av gevinsten.

Det er første gang noen fra Stranda vinner i Postkodelotteriet. Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen reiser land og strand rundt, men rakk dessverre ikke turen innom Stranda denne gangen. «Stranda er en vakker plass, så det ville vært veldig fint å reise dit for å treffe Kåre. Vi får satse på at Stranda vinner en gang til i fremtiden, så får vi tatt en tur dit også», sier Tom Stiansen. Alle lodd deltar på lik linje i hver eneste trekning, og siden lotterier ikke har hukommelse, kan det gjerne bli Stranda som vinner igjen snart.

Over 20 millioner til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond

Både Jorun og Tom håper folk fortsetter å kjøpe lodd, og at de får sjansen til å besøke så mange som mulig. Ikke minst er de stolte av å være med på å bidra til at veldedige organisasjoner får viktige inntekter.

Minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. «Bidraget fra Postkodelotteriets medlemmer gjør virkelig en forskjell. Hvert eneste lodd betyr noe for både mennesker og miljø. Jeg er utrolig stolt over å være en del av dette unike lotteriet», sier Jorun Stiansen. Siden høsten 2018 har Postkodelotteriet delt ut overskudd tre ganger til SOS-barnebyer og WWF, til sammen over 20 millioner kroner så langt.

Vil du også ha sjansen til å vinne?