Enda en vinner fra Heimdal

1. februar 2020 – 7088 SP Heimdal – 100 000 kroner

Ny måned, nye muligheter i Postkodelotteriet. Vi runder av årets første spilleomgang med en ny gevinst til Heimdal!

Gjennom hele januar har vi delt ut spesialgevinster på 100 000 kroner til 25 ekstra postkoder over hele landet. Dagens postkodegevinst går til postkode 7088 SP Heimdal. Det er solgt ett lodd i postkoden, og den heldige vinneren stikker dermed av med hele premiepotten alene.

Dobbel lykke på Heimdal

Det er ikke første gang Postkodelotterilykken smiler til Heimdal i år. Tidligere i januar besøkte Tom Stiansen og Jorun Stiansen 7080 Heimdal og delte ut Kjempegevinsten til en gjeng lykkelige vinnere. Derfor er det litt ekstra gøy at en ny postkode på Heimdal vinner i dag.

Tom og Jorun er Postkodelotteriets ambassadører i Norge. Sammen med internasjonale ambassadører som George Clooney, Bill Clinton, Desmond Tutu og Leonardo DiCaprio deler de Postkodelotteriets overbevisning om at verden blir et bedre sted med sterke ideelle organisasjoner som arbeider for mennesker og miljø. I Norge støtter Postkodelotteriet WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, og internasjonalt har lotteriet delt ut over 100 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?