- Hva blir det neste? Kanskje jeg blir slått ned av lynet to ganger på rad

7. februar 2020 – 3174 JX Revetal – 250 000 kroner – 125 000 kroner per lodd

Denne ukens postkodegevinst går til postkode 3174 JX Revetal. Her deler to av Postkodelotteriet medlemmer premiepotten på til sammen 250 000 kroner.

Vant i Postkodelotteriet for andre gang

Jan Ivar er en av vinnerne, og forteller at han og kona Kari nok får en ekstra fin sommerferie i år. «Jeg har hatt lodd siden Postkodelotteriet startet i Norge, og har faktisk vunnet en gang tidligere. Rett før vi vant første gangen sa kona at vi bare måtte si opp abonnementet, siden vi hadde så få naboer. Men så vant vi uka etterpå! Første gangen vant vi 3 000 kroner, mens nå har vi vunnet 125 000. Det er helt utrolig», gliser den nybakte vinneren. «Hva blir det neste? Kanskje jeg blir slått ned av lynet to ganger på rad».

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene dine. Hvor mange naboer du har spiller ingen rolle. Postkoden består av et avgrenset område innenfor postnummeret, og bor du i et tett bebygget strøk er postkoden mindre geografisk enn om du bor et sted der det er langt mellom naboene. Det gir med andre ord like muligheter for å vinne om du bor i by eller bygd.

Fullt mulig å vinne to ganger på rad

Det er fullt mulig å vinne i Postkodelotteriet to ganger på rad. Lik som lyn, har ikke lotterier hukommelse, og i hver trekning stiller alle lodd likt. Forrige gang Revetal vant i Postkodelotteriet, var i oktober. Da var det Kristins postkode som ble trukket ut, og nå var altså turen kommet til to andre heldige vinnere i en annen postkode på Revetal. I tillegg er alle med lodd i postnummeret også med å dele postnummergevinsten. Nå håper Jan Ivar og kona på hat-trick. Pengene de nylig har vunnet, kan de avsløre kommer til å deles mellom barna og egen sparekonto. «Vi er veldig glade i å reise, så til sommeren blir det nok en tur til Vestlandet», forteller Jan Ivar.

To hovedvinnere fra Revetal denne uken

Den andre hovedvinneren fra Revetal er en kvinne i femti-årene. Hun forteller at hun driver eget selskap, og at pengene derfor kommer godt med. «Det er ganske krevende å drive for seg selv, så nå kan jeg senke skuldrene litt i noen måneder. I tillegg blir det nok en liten reise til varmere strøk etter hvert», sier hun.

Viktige inntekter til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

I tillegg til alle vinnerne, er det to organisasjoner som også nyter godt av at mange er medlem i Postkodelotteriet: WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer deler nemlig minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra.

Siden oppstarten i 2018 har SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond mottatt over 20 millioner kroner fra Postkodelotteriet – takket være alle som kjøper lodd.

Vil du også ha sjansen til å vinne?