Randaberg vinner på Valentinsdagen

14. februar 2020 – 4072 Randaberg – 100 000 kroner – 2 273 kroner per lodd

Ukens postnummergevinst på til sammen 100 000 kroner deles på 44 lodd i postnummer 4072 Randaberg. Hvert lodd gir en premie på 2 273 kroner. Vi gratulerer alle vinnerne!

Det er ikke første gang Randaberg er heldige i Postkodelotteri-sammenheng. Vi skal ikke lenger tilbake enn til i november, da premien ble delt ut i nabopostnummeret 4073.

Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen reiser vanligvis rundt til vinnere over hele landet, men har ikke fått muligheten til å besøke Randaberg enda. Nå håper de to at folk fra Randaberg fortsetter å kjøpe lodd, og at de får til et besøk neste gang noen derfra vinner.

Viktige inntekter til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

I tillegg til de som vinner, er det to organisasjoner som også nyter godt av at mange er medlem av Postkodelotteriet: WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer deler nemlig minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. Begge de to bekrefter at pengene fra Postkodelotteriet kommer godt med i arbeidet som gjøres for barn, natur og miljø over hele kloden.

Siden oppstarten i 2018 har SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond mottatt over 20 millioner kroner fra Postkodelotteriet – takket være alle som kjøper lodd.

Vil du også ha sjansen til å vinne?