To hovedvinnere på Valentinsdagen

14. februar 2020 – 4072 CU Randaberg – 250 000 kroner – 125 000 kroner per lodd

Det er fredag, og på tide å annonsere nye vinnere! Denne ukens postkodegevinst går til postkode 4072 CU Randaberg, der to av Postkodelotteriets medlemmer deler premiepotten på til sammen 250 000 kroner.

Det er ikke første gang noen fra Randaberg vinner i Postkodelotteriet. Vi skal ikke lenger tilbake enn til november, da premien ble delt ut i postkode 4073 IS. Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene dine. I tillegg til alle med lodd i riktig postkode, vinner derfor også alle med lodd i postnummeret sin del av postnummergevinsten. Vi gratulerer alle vinnerne!

Viktige inntekter til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

I tillegg til de som vinner, er det to organisasjoner som også nyter godt av at mange er medlem av Postkodelotteriet i Norge: WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer deler nemlig minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. Begge de to bekrefter at pengene fra Postkodelotteriet kommer godt med i arbeidet som gjøres for barn, natur og miljø over hele kloden.

Siden oppstarten i 2018 har SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond mottatt over 20 millioner kroner fra Postkodelotteriet – takket være alle som kjøper lodd.

Vil du også ha sjansen til å vinne?