Gledessus over Brårud i Nes

21. februar 2020 – 2162 Brårud – 100 000 kroner – 4 546 kroner per lodd

Ukens postnummergevinst lander i postnummer 2162 Brårud. Her deler 22 heldige vinnere premiepotten, som er på 100 000 kroner til sammen.

Det er Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som har tatt turen til Nes og postnummer 2162 Brårud, og det er stor spenning blant de fremmøtte naboene. Ekteparet Oddveig og Sigvald har også vunnet postkodegevinsten, og er spente på å se hvem de andre naboene er. «Det viktigste er jo ikke hvor mye vi vinner. Det er fint at overskuddet går til noe bra, og så er det veldig hyggelig at vi vinner noe sammen», sier Oddveig mens naboene strømmer på. «Uansett hvordan det går, så drar vi jo hjem med mer enn vi kom med», skyter en av dem inn. Og på én, to, tre, trekker vinnergjengen ut hver sin sjekk på 4546 kroner, og et gledessus kan høres over Brårud i Nes.

Verdens nest største private giver

Norsk Postkodelotteri startet opp senhøsten 2018, og finnes fra før i Nederland, Storbritannia, Tyskland og Sverige. Lotteriene er verdens nest største private giver til veldedighet. Siden oppstarten i 1989 har Postkodelotteriet delt ut mer enn 100 milliarder kroner til ulike ideelle formål. Norsk Postkodelotteri har lisens fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene får minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?