Fredrikstad-kvinne (60) vant 250 000 kroner

6. mars 2020 – 1618 YO Fredrikstad – 250 000 kroner

Ukens postkodegevinstgår til postkode 1618 YO Fredrikstad. Det er én heldig vinner i postkoden som stikker av med hele premiepotten på 250 000 kroner.

Det begynner å bli mange fra Fredrikstad som har fått gleden av å vinne i Postkodelotteriet. Vi har delt ut penger til heldige fredrikstadborgere flere ganger, senest i Gamle Fredrikstad i januar. Det er tydelig at mange fra området har skjønt at det kan lønne seg å ha lodd i Postkodelotteriet!

Hemmelig for barna

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene dine. Men da må de også ha kjøpt lodd. Alle med lodd i postnummeret deler postnummergevinsten på til sammen 100 000 kroner, men postkodegevinsten er den 60 år gamle kvinnen alene om å vinne. Hun får dermed hele premiepotten på 250 000 kroner.

I motsetning til mange andre som vinner, har hun ikke tenkt til å dele nyheten med sine nærmeste. «Barna er voksne og klarer seg selv. Jeg vet at de hadde kommet til å mase litt om de fikk vite at jeg hadde vunnet så mye penger. Akkurat det skal de få slippe», sier hun lattermildt og understreker at hun har et godt forhold til barna. Pengene har vinneren tenkt til å bruke på å betale ned litt gjeld og gjøre diverse oppussing. Ellers har hun alt hun trenger, kan hun melde.

Flere vinnere

Det er ikke bare Fredrikstadvinneren som kan være glad for at Postkodelotteriet har kommet til Norge. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinnere hver eneste gang.De to organisasjonene deler nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra.

«Overskuddet fra Postkodelotteriet er et viktig bidrag som gjør en forskjell for barn som trenger trygge og omsorgsfulle voksne rundt seg. Nå kan enda flere få et trygt hjem», sier Bente Lier, generalsekretær i SOS-barnebyer. Konstituert generalsekretær i WWF, Karoline Andaur, fortsetter: «Takket være det store engasjementet fra nordmenn kan vi gjøre en enda større innsats for dyr og miljø, blant annet ved å hindre ny plast i havet og begrense klimaendringer».

Vil du også ha sjansen til å vinne?