Ektepar fra Knapstad vant 1 million kroner

15. mars 2020 – 1823 KH Knapstad – 1 million kroner

Mars måneds postkodevinnere bor i postkode 1823 KH Knapstad. Premiepotten er på 1 million kroner.

Ekteparet Laila (72) og Stig (73) tok i mot Postkodelotteriet hjemme i stua tidligere denne uken. De visste ikke på forhånd hvilken sum som skjulte seg på sjekken som Jorun Stiansen hadde tatt med seg. Da de først trakk ut deres del av postnummergevinsten på 8 334 kroner, virket Stig godt fornøyd med utfallet: «Det er jo akkurat to sydenbilletter det her».

Men Jorun hadde mer å komme med, og tok frem enda en gullkonvolutt til det heldige ekteparet. På Joruns signal, trakk Stig ut sjekken på 1 million kroner. «Nei, herregud, er det mulig?», utbrøt han og la til: «Ser du jeg skjelver, eller?».

Stig bestemte jeg for å kjøpe lodd i Postkodelotteriet etter å ha besøkt broren sin i Sarpsborg, som sammen med kona vant 20 000 kroner hver i januar. Når han nå fikk telefon om at de også hadde vunnet, trodde kona Laila det hele bare var tull. «Man tror ikke det er sant når man får en sånn telefon», fortalte hun med et smil.

Ekteparet har ikke bestemt seg for hva pengene skal gå til enda, men uttalte til Smaalenes Avis at de nok skulle feire med champagne. «Det vil nok dryppe litt på barn og barnebarn også», forteller Laila og legger til at de er glad i å reise og tenker at noe av pengene kan brukes på å oppleve nye steder. «Det må nesten synke litt inn, det er snakk om mye penger», forteller Stig.

Månedsgevinsten annonseres alltid i midten av måneden. Postkodelotteriet besøkte vinnerne på Knapstad mandag denne uken, før regjeringens kunngjøring i forbindelse med koronasituasjonen.

Vil du også ha sjansen til å vinne?