Delte ut 10 millioner kroner på Ise i Sarpsborg

22. mars 2020 – 1730 BY Ise – 10 millioner kroner

Kjempegevinsten deles ut tre ganger i året. Alle som kjøpte lodd i februar i år var med i trekningen som deles ut nå i mars, og de heldige vinnerne bor i 1730 Ise. Her fordeles gevinsten på én heldig vinner i postkode 1730 BY Ise og 29 av naboene hans i postnummer 1730 Ise.

Trekningen ble foretatt i begynnelsen av måneden, og mandag 9. mars reiste Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen til Ise for å overraske de heldige vinnerne. Dette var før myndighetenes råd om smittevern for å forhindre spredning av koronaviruset. Trygghet for medlemmene våre er vår første prioritet, og derfor deltar vi selvsagt aktivt i den felles nasjonale dugnaden. Postkodelotteriet fortsetter som normalt, men vi tar en pause fra å besøke vinnerne fremover. Alle vinnerne får nå beskjed i form av brev, e-post eller en telefon fra oss.

Det ble en mandag utenom det vanlige da Jorun banket på døren til 58 år gamle Per Uno på Ise i Sarpsborg. Han ante ikke hvor mye han hadde vunnet da han ba Jorun inn i stua. Etter å trukket ut sjekken, tar det noen sekunder før reaksjonen kommer: «Å, herregud, det er ikke mulig? Og det beløpet da!» På sjekken står det 2 millioner kroner. Per Uno tror nesten ikke det han ser. «Det er helt utrolig at jeg har så flaks. Jeg står og skjelver», smiler han. «Det merker jeg», ler Jorun, som har lagt armen rundt den sjokkerte vinneren.

Glade naboer i Sarpsborg

Resten av premiepotten ble delt ut til alle med lodd i postnummeret 1730 Ise. Dermed kunne 29 av Per Unos naboer også glede seg med en hyggelig sjekk fra Postkodelotteriet.

«Dette var helt nydelig», forteller en av de fremmøtte og smiler med sjekken på 275 863 kroner i hånda. «Det var veldig overraskende, dette hadde jeg ikke forventet meg», sier en annen. Per Kristian er en av vinnerne, og selv om han ikke har rukket å tenke på hva han skal bruke premien på, kan han fortelle at en amerikansk bil står høyt på ønskelista.

Vil du også ha sjansen til å vinne?