Mars’ siste postnummergevinst lander i Hønefoss

27. mars 2020 – 3515 Hønefoss – 100 000 kroner – 1 924 kroner per lodd

Mars’ siste ukesgevinst går til postnummer 3515 Hønefoss. Her deler alle med lodd postnummergevinsten på til sammen 100 000 kroner.

Når du deltar i Postkodelotteriet har du muligheten til å vinne pengepremier hver eneste uke. Loddnummeret ditt er basert på adressen din. Og når du vinner, vinner du sammen med naboen din. Du kan vinne både med postkoden og med postnummeret ditt.

Det er solgt 52 lodd i postnummer 3515 Hønefoss. Hvert lodd gir dermed en gevinst på 1 924 kroner. En av medlemmene har to lodd, og får dermed dobbel pott.

Jorun Stiansen og Tom Stiansen er Postkodelotteriets to ambassadører i Norge, og har reist land og strand rundt med premier til heldige vinnere. Vi har vært i nord og sør, øst og vest. Akkurat nå reiser vi ingen steder. Din trygghet er viktig for oss, og nå er det viktig at vi alle står sammen i kampen mot spredningen av koronaviruset. Men du kan vinne likevel, selv om vi ikke kommer på besøk med gullkonvolutter og blomster. Akkurat som de heldige vinnerne fra Hønefoss, som vil få gevinsten inn på konto.

Vil du også ha sjansen til å vinne?