Fire heldige postkodevinnere fra Larvik

10. april 2020 – 3274 EB Larvik – 250 000 kroner – 62 500 kroner per lodd

Det blir nok en ekstra god langfredag i postkode 3274 EB Larvik. Her lander nemlig ukens postkodegevinst!

I Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. Alle lodd i postkoden deler ukens hovedgevinst på til sammen 250 000 kroner og får dermed en premie på 62 500 kroner hver.

Det er ikke første gang Postkodelotteriet har vinnere i Larvik. Ambassadør Jorun Stiansen overrasket blant andre ekteparet Edny og Kåre med 1 million kroner i januar 2019, og årets første vinnere i 2020 bor også i nettopp Larvik.

Påsken 2020 er påsken som ikke ble slik noen av oss hadde tenkt. I fjor reiste vil til Leknes i nord og overrasket glade Postkodevinnere der, og i år hadde vi gledet oss til å overrekke blomster og klemmer til glade aprilvinnere. Men viktigere enn å kunne besøke vinnerne våre er at vi nå står sammen i dugnaden om å stoppe spredningen av koronaviruset. Din trygghet betyr alt for oss. Vinnerne får likevel premiene sine direkte på konto – det endrer seg ikke!

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste uke. Men vinnerne er ikke de eneste som vinner. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. I løpet av det første drøye året etter at Postkodelotteriet startet opp i Norge, har nordmenn bidratt med over 20 millioner kroner til de to organisasjonene.

Vil du også ha sjansen til å vinne?