Postnummer i Larvik vinner igjen!

10. april 2020 – 3274 Larvik – 100 000 kroner – 1 450 kroner per lodd

Det blir nok litt ekstra i årets påskeegg for gjengen i postnummer 3274 Larvik. Her lander nemlig ukens postnummergevinst.

I Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. Alle lodd i postnummeret deler premiepotten på til sammen 100 000 kroner. Hvert lodd gir dermed en premie på 1 450 kroner.

Det er ikke første gang Postkodelotteriet har vinnere i Larvik. Blant annet gikk årets første postnummergevinst til postnummer 3268 Larvik, og senere i måneden var det postnummer 3256 som var heldige. I januar i fjor besøkte Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen en glad gjeng i 3264 Larvik. Det er ikke tvil om at det er mange i Larvik som har skjønt at det kan være morsomt å være med i Postkodelotteriet!

Påsken 2020 er påsken som ikke ble slik noen av oss hadde tenkt. I fjor reiste vil til Leknes i nord og overrasket glade Postkodevinnere der, og i år hadde vi gledet oss til å overrekke blomster og klemmer til glade aprilvinnere. Men viktigere enn å kunne besøke vinnerne våre er at vi nå står sammen i dugnaden om å stoppe spredningen av koronaviruset. Din trygghet betyr alt for oss. Vinnerne får likevel premiene sine direkte på konto – det endrer seg ikke!

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste uke. Men vinnerne er ikke de eneste som vinner. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. I løpet av det første drøye året etter at Postkodelotteriet startet opp i Norge, har nordmenn bidratt med over 20 millioner kroner til de to organisasjonene.

Vil du også ha sjansen til å vinne?